Vpiši novo geslo za svoj račun.
Ta račun nima dostopa do Wintribe.
WINTRIBEVpiši in pritisni Enter - kontakt se shrani, obrazec ostane odprt za naslednjega. Tip, kraj in vir si zapomni.
Sodelavec vidi samo podjetja, ki jih označiš, in samo svoje kontakte. Tvojih kontaktov ne vidi, nastavitev podjetij ne more spreminjati, do MR CRM nima dostopa. Ti vidiš vse njegove kontakte in klice (izbira "Prikaz" ob zavihkih).
KLICNI NAČIN